Robottibussi Gacha

Perjantaina 8.3.2019 Helsingin Oodin pihalla oli ensiesittelyssä robottibussi Gacha, jonka kyytiin innokkaimmat pääsivät tapahtuman aikana. Gacha on valmistettu yhteistyössä suomalaisen Sensible 4:n ja japanilaisen sisustus- ja lifestyle-ketjun Mujin kanssa. Robottibussi toimii sähköllä ja maksiminopeus sillä on 40 kilometria tunnissa. Gacha -bussin kyytiin mahtuu yhteensä 16 matkustajaa. Mujin edustajan mukaan Gacha on saanut nimensä kapselimaisesta lelukotelosta, joita voi ostaa automaateista Japanissa.

Me Bonzussa toteutimme kumppaneillemme Mellakalle & N2:lle tapahtuman video- ja valokuvatuotannon. Tuotimme ennen tapahtumaa promovideon ja promokuvat. Lisäksi itse tapahtumasta tuotimme tapahtumataltioinnin kokonaisuudessaan, eli tapahtumavideon ja dokumentaarisen valokuvaustyön.

Tuottaja: Julius

Video: Hannes

Kuvat: Justus