MUJI

Asiakas
MUJI

Toimisto
Mellakka & N2

Palvelut
Luova tarinankerronta, Videotuotanto, Valokuvatuotanto

Ryōhin Keikaku Co. (jap. 株式会社良品計画, Kabushikigaisha ryōhin keikaku) on japanilainen vähittäiskaupan yritys. MUJI myy kodin sisustustavaroita, vaatteita ja elintarvikkeita.

Tuotimme ennen tapahtumaa promovideon ja promovalokuvat, jotka jaettiin muun muassa lehdistölle ja medialle. Lisäksi tapahtumasta tuotimme tapahtumataltioinnin kokonaisuudessaan, joka sisälsi tapahtumavideon ja dokumentaarisen valokuvaustyön. Tapahtumataltiointiaineisto levitettiin muun muassa kansainväliselle lehdistölle.

Valokuvat ja video lehdistölle kuvattiin idyllisessä suomalaisessa maisemassa. Kansainvälinen media oli läsnä julkistustapahtumassa, jonka tuotti Mellakka. Tapahtumapaikkana oli ikoninen Helsingin keskuskirjasto Oodi ja Kansalaisaukio.

MUJI:lle tuotettiin valokuvia myös uudesta Kamppiin avatusta myymälästä. Myymäläkuvat jaettiin kansainväliselle medialle ja lehdistölle.

MUJI kustansi kirjan MUJI Book 2, jonka sivuilla nähdään tuottamiamme valokuvia. Kirja on saatavissa MUJI:n verkkokaupassa. Alla voit tutustua muutamaan sivuun, jossa kuvat ovat.

Muita töitä 😇

Metrosuutarit

Luova konseptituotanto, Digimarkkinointi, Luova tarinankerronta, Copywriting, Videotuotanto, Valokuvatuotanto