VIDEOTUOTANTO

Videotuotanto on laadukkaan suunnittelun, hyvän toteutuksen ja projektinjohtamisen yhteistulos.

Parhaat videot muistetaan ja ne jäävät elämään.

Teemme videokonsepteja ja videoita. Aina laadukas tuotantotyö edellä. Onko sinulla jo idea? Lähdetään yhdessä jalostamaan siitä videotuotanto, jossa sinun tavoitteesi ja kohderyhmäsi ovat suunnittelutyön peruskivi. Hinnoittelu on selkeä ja saat meiltä myös avaimet käteen -tuotannot.

Mainosvideo

Brändifilmi vai taktinen mainosvideo? Tv-mainos, sosiaalisen median mainosvideo tai kokonaisuus. Kampanja voi rakentua videosarjasta. Tavoitteiden ja jakelukanavien pohjalta suunnittelemme toimivan kokonaisuuden, jotta sinä saat tuloksia.

B2B Yritysvideo

Laadukas yritysvideo toimii ja nostaa brändiarvoa. Annetaan persoonan kuulua ja näkyä videolla. Video voi perustua vaikka haastatteluihin tai esittelyihin.

Asiakaskokemusvideo

Asiakasreferenssivideo on loistava tapa kertoa onnistuneista kumppanuuksista. Asiakasreferenssivideo on laadukas kokonaisuus, joka on käsikirjoitettu välittämään sinun viestisi.

Rekrytointivideo ja työnantajamielikuvavideo

Hyvistä tekijöistä on pulaa ja potentiaaliset työntekijät valitsevat yrityskulttuurin, jossa haluavat olla osana. Kerrotaan uratarinoita ja annetaan teidän työntekijöille paikka kertoa omat tarinansa.

Tuotevideot

Esittele yrityksen uusia tuotteita tai käytä videoita osana tuotelanseerauksia. Messuilla video auttaa kertomaan tuotteesta paremmin ja asiakastapaamisissa konkreettiset edut avataan videon avulla näppärästi.

Tapahtumavideo

Tapahtumavideot kertovat kaiken oleellisen ja toimivat markkinointimateriaalina seuraavia tapahtumia varten. Tapahtumataltiointi voi sisältää videotuotannon lisäksi myös valokuvatuotannon.

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus videolle onnistuu myös. Kuvaamme videotuotantoa ilmasta käsin helposti ja ketterästi. Samaan kertaan kannattaa ottaa ilmasta valokuvat.

Vlog -videot

Autenttisuus ja aitous on nyt kaiken tekemisen kulmakivi. Osaamme toteuttaa yrityssisällöt myös Vlog -tyyliin. Eikun tubettamaan? xD

Brändisisällöt

Videolla rakennat brändiä ja saat viestin kuulumaan. Videotuotanto ja videosisältö voi olla kaikkea viihteen tai informatiivisen sisällön väliltä. Katsojan tulee kokea saavansa jotain, kun hän nauttii sisältöä.

OTA YHTEYTTÄ

Videotuotanto mielessä? Kerro tarkemmin projektista?

Laita meille viestiä ja otamme yhteyttä.


Yhteystiedot

Julius Repo, toimitusjohtaja
julius@bonzu.fi, 040 865 8545

Hannes Repo, ohjaaja
hannes@bonzu.fi, 044 202 8842

Korkeavuorenkatu 1, 00140 Helsinki
Bonzu Media Productions Oy, 2695828-4
bonzu@bonzu.fi