Videotuotanto Helsinki, Tampere & Turku

Videotuotanto etsii osaavaa tekijää? Olemme videotuotantoyhtiö ja kotipaikkamme on Helsinki. Videotuotanto tehdään laadukkaasti ja ketterästi.

Tuotamme videoita ja videokonsepteja, joita voivat olla esimerkiksi: mainosvideo, kampanjavideo, yritysvideo, haastatteluvideo, viestintävideo, esittelyvideo, tapahtumavideo tai muu videotuotanto. Videotuotannon yhteydessä voidaan tuottaa sisältöjä, kuten valokuvia.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä.

VISIO

Videotuotanto tehdään laadukkaasti

Olemme videotuotantoyhtiö ja luova toimisto Helsingistä. Meillä on kyky tehdä laadukas ja ketterä videotuotanto. Teemme myös tuotantopalveluita ja haluamme olla uudenajan tuotantoyhtiö, joka toimii yhdessä tehden kumppanien kanssa. Videotuotannon hinta perustuu tehtyyn työhön ja työvaiheisiin.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä.

YHDESSÄ TEHDEN
KATSO

Videotuotantoja ja muita töitä

Olemme videotuotantoyhtiö ja luova toimisto, joka haluaa tehdä laatua. Meille ketterät toimintamallit on kunnia-asia. Voit tutustua videotuotantoihin laajemmin kanavallamme: Vimeo.

Videotuotannon kuvauspaikkoja

Tuotamme korkealaatuista tuotantoa Etelästä Pohjoiseen. Ymmärrämme eri kuvauspaikkojen haasteet ja mahdollisuudet. Kuvauspaikka on visuaalinen tila, jossa videotuotannon maailma ja todellisuus rakentuvat.

Olemme videotuotantoyritys ja luova toimisto Suomessa. Olemme tuottaneet videotuotantoja Suomessa, eri paikkakunnilla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Rovaniemellä, Saariselällä, Bentskärillä ja Inarissa. Olemme tehneet tuotantoja Lapissa tuntureilla ja avomeren saarella tuulisen sään keskellä. Lokaatiolla on merkitystä, kun tehdään ajassa elävä ja bränditarinan mukainen videotuotanto.

TYÖKALUT

Parhaat työkalut laadukkaaseen videotuotantoon

Haluamme aina tehdä laadukasta työtä ja tuotantoja. Korkea laatu vaatii myös parhaat työkalut, joita käytämme video- ja valokuvatuotannossa. Haluamme olla kunnianhimoisia ja tähdätä aina parhaaseen laatuun.

Videokuvauksessa käytämme aina parhaita työkaluja, joita ovat: Arri-kamerat, RED-kamerat, Sony-kamerat ja Canon-kamerat. Linssit esimerkiksi Cookie, Leica ja Sigma.

Jälkituotantoon työkaluja ovat: Davinci Resolve, Adobe Premiere, Adobe After Effects ja Final Cut Pro.